Maak kennis met Microsoft Azure

Een clouddienst als Microsoft Azure kan een tijd- en geldbesparende rol spelen. Om je op weg te helpen richting de cloud kan je nu voordelig kennismaken met Microsoft Azure. Een mooie mogelijkheid om zelf de voordelen hiervan te ervaren.

Microsoft en onze werkgever, Winvision, hebben een aanbieding samengesteld voor nieuwe Microsoft Azure klanten. Bij aanschaf van een tegoed van 2.000 euro aan Microsoft Azure services ontvang je een 4-daagse Azure workshop ter waarde van 4.000 euro. Tijdens de workshop leer je de mogelijkheden die Microsoft Azure jou bieden om vervolgens direct aan de slag te gaan met het inrichten van je eigen Microsoft Azure proeftuin.

Tijdens de introductie van de Microsoft Azure scenario’s leer je meer over networking, Azure Back-up en VM hosting in Azure (inclusief Linux). We vertalen de ICT visie en strategie van je organisatie naar één van deze scenario’s en werken deze verder uit. Dag 3 en 4 bestaat uit een hands-on training waarbij je direct aan de slag kan met jouw Microsoft Azure abonnement. We behandelen de basis van Microsoft Azure infrastructure services. Je start direct met het inrichten en implementeren van je eigen Microsoft Azure proeftuin.

Dit aanbod stelt jou in staat om:

  • Inzicht te krijgen in Microsoft Azure en wat het kan betekenen voor je organisatie
  • Een business case of haalbaarheidsonderzoek te doen
  • Microsoft Azure op de juiste wijze en onder begeleiding te implementeren
  • Inzicht te geven in de vervolgstappen voor jouw organisatie

Als gecertificeerde Microsoft Azure partner staan wij klaar om deze workshop voor u te verzorgen. U kunt hier meer informatie vinden over hoe u van deze aanbieding gebruik kunt maken of direct een workshop aanvragen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Microsoft Azure? Download dan hier de whitepaper van Microsoft Azure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *