PowerApp maken met data en PowerApps studio. Power Sweet!

Onlangs heb ik mijn eigen (blog)site gelanceerd: Power Sweet!

Met Power Sweet! schrijf ik in het Engels over Microsoft PowerApps, Flow en meer sweetness vanuit het Microsoft Power Platform. De eerste blogposts zijn in de serie ‘Learning from a PowerApp created from data’ gepubliceerd.

Deel 1 gaat over hoe je stapsgewijs de setup van data uitvoert. Als voorbeeld heb ik een SharePoint list als databron gebruikt. In deel 2 leg ik visueel uit hoe PowerApps Studio werkt, dat is de tool om PowerApps te maken en wijzigen.

Animatie van lancering nieuwe PowerApp vanuit Office 365 menu

In het volgende deel gaan we kijken naar de verschillende schermen van de gemaakte app, dus:
Follow Power Sweet! on WordPress.com

REDACTIONELE NOOT Een redacteur van WOW365 zal Nederlandstalige samenvattingen maken van artikelen die Rebekka voor haar Power Sweet! blog schrijft. Die samenvatting publiceren we dan hier op WOW365.nl onder de auteursnaam van Rebekka met haar toestemming; dit geldt ook al voor deze pagina. 😏

Over Rebekka Aalbers

Rebekka Aalbers is Office 365 Solution Consultant bij Winvision gericht op het helpen van klanten bij het implementeren van Office 365 in hun organisatie. Van SharePoint intranetten en bedrijfsapplicaties tot low code automatisering met PowerApps en Flow. Haar drive is om het meeste te halen uit de standaard configuratie van de Office 365 tooling en alleen daar waar het echt waarde toevoegt gebruik te maken van custom development.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *